Beställa julkort på internet | Magiskajulkort.se

Magiskajulkort.se

Skicka julhälsningar till släkt, vänner och bekanta

Beställa julkort på internet

Tidigare så har man varit tvungen att gå till fysiska butiker för att hitta fina julkort. Detta förde självklart med sig vissa problem eftersom butikerna ofta hade ett begränsat urval av kort och att många butiker dessutom hade exakt samma uppsättning kort. Ville man påverka designen av sina kort så fanns det inte mycket man kunde göra om man inte ville betala dyra pengar för att någon skulle tillverka skräddarsydda kort.

Julkatt

Men så kom internet, och idag är det enklare än någonsin att skaffa julkort som är precis som du vill ha dem, utan att behöva lägga ut en förmögenhet. Med teknikens utveckling så har nya typer av kort också kommit, och du hittar numer en djungel av fantastiska skapelser att välja bland på alla de sidor som säljer julkort.

Hos till exempel Qpix så har man specialiserat sig på julkort där dina egna bilder är fokus. Med deras beställningsprogram Qpixdesign så väljer du först vilket av de två formaten du vill använda – 10x21cm eller 15x15cm. Du kan sedan använda ett stort urval av fördesignade mallar för att hitta den som passar bäst till just den bilden eller bilderna som du valt för ditt julkort. Du laddar sedan enkelt upp dina bilder och ser direkt i programmet hur det färdiga kortet kommer se ut. Alla kort skrivs ut på högkvalitativt fotopapper med antingen matt eller blank yta. Sen är det bara att hämta de färdiga korten eller välja att få dem hemskickade.

Vill du ha mer kontroll över hur korten ska se ut kan du istället vända dig till Zazzle. Här får du välja nästan allt:

  • Vilken form kortet ska ha
  • Vilken vikning kortet ska ha
  • Vilken papperstyp som ska användas

Sedan är det fritt fram att lägga till precis vilka bilder du vill ha på kortet och vad som ska stå på det. Du har även full kontroll över hur allt ska vara positionerat.
Det har aldrig varit enklare att skapa snygga och personliga julkort.